Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dragan Kocić

22. 05. 2014.  |   13:36

Da li je sada vreme da se ljudima isključuje struja?

U trenutku kada je Srbija u stanju vanredne situacije i trodnevne nacionalne žalosti, kada se cela zemlja solidariše samo u jednoj jedinoj ideji, niška elektodistribucija isključuje građanima struju!

Gospodine Bulatoviću, da li ste makar mogli da sačekate da prođe nacionalna žalost i ukine se vanredna situacija, pa da sečete ljudima struju?

Sada, kada je naša zemlja u fokusu svih svetskih medija zbog humanitarne katastrofe, kada je više nego ikada potrebno jedinstvo i solidarnost, Vi uskraćujete narodu to jedino sto im je ostalo, struju?

Da li ste svesni da ćete time mnoge onemogućiti da učestvuju televizijskim programima sa apelima za solidarnost i prikuplajnje pomoći?  

Da li Vam nije palo na pamet da mozda ti isti ljudi kojima sečete struju bezrezervno daju od sebe više nego što realno mogu, samo da bi pomogli nekim drugim ljudima koji su u velikoj nevolji?

Zašto je na udaru opet najpre građanstvo, a ne najveći dužnici? Da li ste isključiki javna preduzeća Grada Niša, kao najveće dužnike za struju?

U jednoj takovoj društvenoj atmosferi Vi ovoj nacionalnoj tragediji dajete još dublji pečat?! 

Komentari (3)

ostavi komentar
sre

11.03.

2015.

elektro monter [neregistrovani] u 19:20

Re: Strasno

Sada placajte struju redovno pa vam niko nece dolaziti na vrata.

Odgovori
pet

23.05.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 11:54

Re:

Sva ovlascenja, privilegije i sav javasluk koji moze da se da nekome - to je i prosla i ova vlast dala distribuciji i eps-u. Osobe koje su zaposlene u eps-u kao i rukovodstvo su beskurpulozni. Misle da su vrh, sto i jesu ako sagledate da drugih isporucioca el.energije nema. Kao i ova vlast, tako i oni, gazice preko leseva da dodju do "svojih" para, pa makar to bilo i par stotina dinara.

Odgovori
čet

22.05.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 21:47

Strasno

Mene su danas sreli sa bebom na vratima.Iako sam im kazala da sam nezaposlena porodilja ipak su iskljucili,a u distribuciji trazili da im se isplati dug do dinara ukljucujuci i naknadu za prikljucak.simptomaticno,moj muz je bas danas primio polovinu plate od 20 000 dinara i dali smo sve.Sta sada?!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage