Home  |  COVID-19  |  Besplatna stručna predavanja o zdravom životu u nedelju u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

COVID-19

08. 06. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Besplatna stručna predavanja o zdravom životu u nedelju u Nišu

Više o nutricionizmu, psihičkom zdravlju i fizičkim aktivnostima svi zainteresovani imaju prilike da saznaju na jednodnevnom besplatnom seminaru „Balansom do zdravlja“, koji obuhvata i spaja različite aspekte zdravlja ljudi. Održava se u nedelju, 11. juna, u Oficirskom domu u Nišu.

Život je u današnje vreme postao vrlo brz i stresan tako da ljudi često zaborave da brinu o sebi. U godini kada proslavlja 10 godina postojanja u gradu, organizacija mladih JCI Niš prvi put organizuje edukativni seminar “Balansom do zdravlja”. Sve zainteresovane očekuju stručna predavanja i radionica iz oblasti nutricionizma, psihičkog zdravlja i fizičke aktivnosti.

„Cilj ovog projekta jeste da podignemo svest naših sugrađana, ili da ih podsetimo na ono što već znaju, koji su bitni sastavni delovi našeg života, na šta to često ne obraćamo pažnju, a vrlo je bitno. Nema ograničenja u godinama, briga o zdravlju je univerzalna, tako da su svi dobro došli“, priča Stevan Đorđević ispred JCI, za City radio.

“Balansom do zdravlja” je prvi događaj ovakvog tipa u južnoj Srbiji. Tokom nekoliko sati, o tome kako da poboljšamo kvalitet svog života i sačuvamo zdravlje prirodnim putem govoriće stručnjaci iz različitih oblasti zdravlja.

- Psihičko zdravlje - dr Maja Vučković psihoterapeut, PsihoHorizont

- Nutricionizam - dr Ivana Jovanović nutricionista, dr Gifing Centar

- Fizička aktivnost - prof. dr Katarina Herodek, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu

- Praktična i teorijska prezentacija vežbi i tehnika opuštanja - Nataša Nikić, doktorand fakulteta Sporta i fizičkog vaspitanja, instruktor centra NIA

Sve posetioce očekuje degustacija zdrave hrane, kao i nagradna igra i izvlačenje poklon vučera na kraju seminara.

Seminar se održava u nedelju 11. juna u Oficirskom domu od 11 do 16 sati. Učešće je besplatno, ali su prijave obavezne, zbog ograničenog broja mesta. Prijavu možete naći na linku. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage