Home  |  COVID-19  |  Pomozimo deci oboleloj od raka!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

COVID-19

23. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Pomozimo deci oboleloj od raka!

NURDOR,Halo oglasi i Exit fondacija pokrenuli su humanitarnu akciju „Oglasi za život“. Cilj je prikupljanje dotanog novca za završetak izgradnje odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

Posle uspešne humanitarne akcije „Asovi za decu“, na kojoj je prikupljeno 120.000 evra za izgradnju odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, NURDOR, Halo oglasi i Exit fondacija, pokrenuli su akciju „Oglasi za život“, kako bi ovaj projekat bio finalizovan.

Naime, ideja je da se na posebnoj stranici halo oglasa www.oglasizazivot.rs, prodaju i kupuju polovne i nove stvari, a sav prihod ide za izgradnju novog odeljenja dečije hemato-onkološke klinike u Nišu.

U izgradnji bolnice mogu da učestvuju svi koji imaju neku stvar koju više ne koriste, kao i oni koji oglašenu stvar žele da kupe, jer je prodajom ili kupovinom predmeta u okviru ove akcije korist višestruka.

Za predmet koji želite da prodate preko Halo oglasa, potrebno je da u poslednjem koraku procesa izaberete „Humanitarni oglas“, koji će biti istaknut i obeležen posebnom značkicom. Novac od kupovine predmeta uplaćuje se Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. 

Za završetak odeljenja za decu obolelu od raka potrebno je prikupiti još 20 miliona dinara, s tim što je država obećala pomoć u iznosu od 10 miliona, koliko iznosi PDV. Uporedo se prikupljaju sredstva za opremanje objekata i zbog toga je važan doprinos svih koji su u mogućnosti da pomognu. Detaljnija uputstva za učešće u humanitarnoj akciji možete pronaći na  www.oglasizazivot.rs

Ukupna vrednost druge faze projekta iznosi 50 miliona dinara. Zahvaljujući donacijama do sada je prikupljeno 30 miliona. Očekuje se da će do kraja godine novi hemato-onkološki centar biti spreman za useljenje. 

Izgradnjom odeljejnja za decu obolelu od raka u Nišu, ali i brojnim drugim akcijama, NURDOR želi da olakša živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima, pružajući im praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku. Inače, NURDOR je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje čine roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage