Home  |  COVID-19  |  Blagojević: Do kraja godine pacijenti u novom KC „Niš“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

COVID-19

27. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: B92, City Radio

Blagojević: Do kraja godine pacijenti u novom KC „Niš“

Direktor kancelarije za upravljanje javnim resursima Marko Blagojević kaže da radovi na izgradnji KC „Niš“ idu dobro. Najavljuje da će radovi biti završeni do kraja godine, kada očekuje i prve pacijente.

Blagojević je rekao da je Vlada Srbije imenovala tim inženjera na inicijiativu Ministarstva zdravlja i kancelarije kako bi bila osigurana dinamika, izvođenja radova i kvalitet radova na izgradnji novog Kliničkog centra u Nišu. Blagojević kaže, da će kada bude završen, biti remek delo, a da će pacijentima omogućiti uslove dostojne 21. veku.

Ističe da radovi na objetu idu zadovoljavajućom dinamikom, da su završeni treći, četvrti i peti sprat, a da je u toku dogovor oko dinamike unošenja opreme.

„Rok za završetak radova je kraj godine, ali je on malo komforniji, pa radovi možda budu i ranije završeni. Radovi su kompleksni, pa ništa ne može da se garantuje, ali znamo da će KBC Niš do kraja godine primiti pacijente“, izjavio je Blagojević.

Govoreći o razlozima zbog kojih su kasnili radovi a koji su trebali da budu završeni u martu, Blagojević tvrdi da je „puno toga doprinelo kašnjenju, “, a kao jedan od primera naveo je „međuljudske odnose na gradilištu“.

„Radovi su izuzetnog kvaliteta i u decenijama koje su pred nama pružaće zdravstvenu uslugu visokog kvaliteta dostojnu 21. veka., i onakvu kakvu građani celog juga Srbije zaslužuju“, zaključio je Blagojević. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage