Home  |  COVID-19  |  Vikendom se ukida gradski javni saobraćaj u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

COVID-19

19. 03. 2020. Niš

Autor: I.Petrović Izvor: City radio

Vikendom se ukida gradski javni saobraćaj u Nišu

Autobusi u javnom prevozu na teritoriji grada Niša neće saobraćati u subotu i nedelju uopšte,a od ponedeljka do petka po letnjem restriktivnom redu vožnje od 5 ujutru do 8 časova i od 14 do 17 sati.


„Kuhinje ugostiteljskih objekata mogu da rade radi preuzimanja hrane ili uzimanja na licu mesta,a uz poštovanje sanitarnih uslova dozvoljen je i rad lokala brze hrane“rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Niša i komandant kriznog štaba Darko Bulatović.

Novinari su ostali uskraćeni za odgovor o broju obolelih u Nišu jer, kako je Bulatović objasnio, za objavu takvih podataka nije nadležan gradski Štab za krizne situacije već Klinički centar, odnosno Infektivna klinika. Međutim, sajt Kliničkog centra nije dostupan.

U Nišu rade kol centri u gradskim opštinama, i do sada je zabeleženo 152 poziva u GO Medijana u Niškoj banji 26,na Paliluli 56 i opštini Pantelej 93 ,uglavnom se pozivi odnose na dostavu hrane i lekova starijim ljudima.
Gradski krizni štab, još jednom apeluje na sve građane da se pridržavaju naredbi,preporuka i uputstava Vlade Srbije i lokalnih kriznih štabova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage