Home  |  COVID-19  |  Kovid-ambulanta seli se u Duvanište zbog vremenskih uslova
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

COVID-19

16. 10. 2020.

Autor: Katarina Mladenović Đorđević Izvor: City radio

Kovid-ambulanta seli se u Duvanište zbog vremenskih uslova

Kovid-ambulanta koja je do sada postojala u centralnom objektu Doma zdravlja, od 17. oktobra biće preseljena u Duvanište. Iz ove ustanove kažu da su razlog za preseljenje vremenski uslovi.

„Kovid-ambulanta koja se nalazila u centralnom objektu biće premeštena u zdravstvenu stanicu Duvanište i radiće od 7 do 20 sati. Svi oni pacijenti koji imaju zdravstveni karton i svog izabranog lekara u Duvaništu javljaće se u centralni objekat Doma zdravlja u ordinaciju broj 23 u prizemlju“, rekla je dr Nevena Simović, PR Doma zdravlja i dodala da zbog kiše i hladnih dana nema uslova da se radi u šatorima i da je nije u redu da pacijenti čekaju napolju.

Ambulanta Duvanište će nadalje raditi isključivo kao kovid-ambulanta i u njoj neće biti vršene druge vrste pregleda. Radiće se klinički pregled lekara opšte medicine, laboratorijske analize, radiološki pregled pluća, PCR testovi, određivanje IgM i IgG antitela.

Prostor u centralnom objektu Doma zdravlja gde se nalazila kovid-ambulanta biće dezinfikovan za vreme vikenda, a od 19. oktobra nastaviće da radi redovno.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage