Forum

Odgovori Prijavi moderatoru
city.radio

City radio

27. 02. 2015. 18:56

Budimo obrazovani potrošači

Građanima je izuzetno važno da znaju svoja prava u ovoj oblasti. Zato je neophodno informisati se svakodnevno, razmenjivati iskustva, učestvovati aktivno u radu internet foruma nalik ovom.  U tom smislu odličan izvor informacija predstavljaju upravo sajtovi namenjeni potrošačkim temama. Treba ih posećivati i aktivno se interesovati za sve mehanizme zaštite. Na taj način, može se izvršiti pritisak na sve one koji nam zarad profita prodaju ponekada “mačku u džaku” a sve to stvara uslove za kreiranje uređenijeg tržišta i društva.

Odgovori Prijavi moderatoru
limeni

limeni

28. 02. 2015. 12:16

Internet

Ja redovno pratim internet forume sa potrosackim temama, ali nazalost, praksa u nasoj zemmlji se jako sporo menja. Dzaba nama obavestenost o pravima potrosaca, kada niko to u trgovinama ne primenjuje, a inspekcija ne radi svoj posao.

Odgovori Prijavi moderatoru
Boki

Boki

28. 02. 2015. 12:21

mobilni operateri

Ja se trudim da uvek budem obavesten kada ulazim u neki aranzman sa mobilnim operaterima, ali nekako uvek postoji nesto skriveno sitnim slovima, sto ne ukapiram u prvom trenutku i posle imam problema kada zelim da raskinem ugovor. Promenio sam sva tri mobilna operatera, i sa svima sam imao lose iskustvo.