Home  |  Izbori 2017  |  Preletačević: Svima u interesu da se skloni gospodar Vučić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izbori 2017

09. 03. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Preletačević: Svima u interesu da se skloni gospodar Vučić

Lider pokreta “Samo jako” Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević-Beli kaže za City radio da je ovaj pokret do sada prikupio između tri i četiri hiljade potpisa za njegovu kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima. On tvrdi da je mogao mnogo više potpisa da prikupi da nije bilo opstrukcije notarske službe. Beli ipak očekuje da će prikupiti dovoljno potpisa i da će animirati veliki broj doskorašnjih apstinenata da izađu na izborie. Svima je u interesu da se skloni gospodar Vučić, kaže Preletačević

Lider pokreta “Samo jako” Ljubiša Preletačević-Beli kaže da je pokret do sada prikupio između tri i četiri hiljade potpisa. Veliki broj ljudi u Beogradu je čekao red kako bi dao potpis Belom i tako podržao njegovu kandidaturu za predsednika Srbije ali kako kaže zbog problema s notarima mnogi nisu uspeli da daju svoje potpise. Beli je ipak optimista i očekuje da će uspeti da prikupi dovoljno potpisa za kandidaturu. Kampanju u svom stilu opisuje “finom” ali dodaje da je očekivao opstrukciju notara. Preletačević je ubeđen da će animirati veliki broj apstinenata pre svega mlade ljude da izađu na izbore i glasaju za njega.

“ Ja sam novo lice na političkoj sceni, neukaljan, mlad, mogu da kažem i neiskusan ali sam spreman da učim”, kaže Beli.

Ako pobedi na izborima kaže da bi formirao neku vrstu “građanske uprave”.

“Pozvao bih 30 intelektualaca,koji bi bili u mom kabinetu i radili, ja bih tu bio samo lider i obična figura”, kaže u svom stilu Preletačević

Ako ne bude prošao u drugi krug, ističe da će podržati drugog iskrenog opozicionog kandidata jer je kako ističe “u interesu svima da se skloni gospodar Vučić”, zaključuje Beli.

Skupljanje potpisa za nezavisnog i građanskog predsedničkog kandidata Ljubišu Preletačevića Belog održaće se u ulici Lole Ribara 4, u lokalu javnog beležnika Dragana M. Nikolića, u najužem centru grada (ulaz pored kafane "Pandora", preko puta niškog Narodnog pozorišta), u subotu, 11. marta, od 11 do 18 časova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije