Home  |  Izbori 2017  |  Radulović: „Prilika za građane da daju otkaz Vučiću“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izbori 2017

16. 03. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Radulović: „Prilika za građane da daju otkaz Vučiću“

Predsednički kandidat i lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović izjavio je u Nišu da su pet godina Vučićeve vlasti - katastrofa za sve građane osim za njega i partokratski sistem koji je stvorio. Radulović je ukazao na brojne „kriminalne radnje aktuelnog režima“ kao i pokušaje da se smanji izlasnost pred izbore. On je pozvao građane da glasaju za bilo kog iskrenog opozicionog kandidata i da tako „daju otkaz Vučiću“.

Lider pokreta „Dosta je bilo“ i predsednički kandidat Saša Radulović kaže da je za pet godina vlasti Vučić uništio kompletnu privredu u zemlji, kao i da je taj period katastrofalan za sve građane, osim za njega i partokratski sistem koji je stvorio.

„Otete su penzije,smanjene plate, imamo korupciju na svim nivoima vlasti“, ističe Radulović.

On podseća da je po dolasku na vlast Vučić obećao borbu protiv korupcije a da "danas imamo Dinkića, Karića, Stanka Subotića na slobodi“, odnosno sve one koji su godinama uništavali Srbiju. Radulović dodaje i da se i dalje „ništa ne zna“ šta se dogodilo sa „C-marketom“, „Lukom Beograd“, i još mnogim kako kaže „velikim pljačkama“ za koje i dan danas nema krivca.

To prema Radulovićevom mišljenju znači da je aktulena vlast u očiglednoj sprezi sa onima koji su pljačkali zemlju, a da pri tom ne postoji nikakav interes režima da se takvo stanje promeni. Na taj način, smatra Radulović, vlast kontroliše i ponižava svoje koalicione partnere poput SPS-a pa čak i kako tvrdi članove SNS-a koji podržavaju Tomislava Nikolića.

Radulović je rekao i da Vučić beži od duela sa bilo kim iz opozicije a da se posebno plaši njega. Na naše pitanje zbog čega, Radulović ističe da je „već govorio o svim načinima na koje je Vučić pljačkao državu“, od „Fonda za razvoj“, „Vršačkih Vinograda“ koruptivnog ugovora za „Beograd na vodi“ do katastrofalnog ugovora po Srbiju sa „Etihad-om“. On tvrdi da u „svim tim dilovima Vučić uzima svoj deo reketa“, i da je čitava korupcija svedena na jedno mesto čiji je centar upravo Vučić.

Radulović kaže i da se Vučić plaši velike izlasnosti a u prilog tome navodi da je skratio kampanju na 30 dana, prikupljanje potpisa na 10, drugi krug izbora zakazao za „Uskrs“ a usput je suspendovao rad Skupštine Srbije. Uz to, zbog straha od velike izlaznosti on je „preko svoje opozicije“ pokušao da spreči i kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog što ukazuje da je Vučić „kukavica“, smatra Radulović. On dodaje i da Vojislav Šešelj nije nikakva opozicija već „ucenjen čovek“. 

Zbog toga su ovi izbori prema njegovim rečima referendum poput izbora 2000. godine kada se nije glasalo za Koštunicu već protiv  Miloševića, ističe Radulović. On podvlači veliku važnost što veće izlasnosti kao ključ za pobedu, posle čega bi bili raspisani i parlamentarni izbori, na kojima bi sigurno pobedila opozicija koja bi dobila priliku da promeni kompletan sistem.

Radulović kaže da su ovi izbori veoma važni jer još pet godina ove vlasti znači da će sve ostati isto ili će biti još gore nego što je danas.

„Ne moraju građani da glasaju za mene neka glasaju protiv Vučića, za kandidata koji je njima najbliži“,poručio je Radulović i pozvao birače da izađu u što većem broju na izbore.    

„Građani imaju priliku da biraju i da daju otkaz Vučiću“, zaključuje Radulović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije