Home  |  Koncerti  |  Muzikalni Anđeli sviraju i pevaju za bolesne vršnjake
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Koncerti

09. 04. 2016. Niš

Autor: City radio Izvor: City radio

Muzikalni Anđeli sviraju i pevaju za bolesne vršnjake

Talentovana deca iz cele Srbije nastupiće u niškom Domu vojske, 9. aprila, od 19 sati, na humanitarnom koncertu namenjenom izgradnji novog hemato-onkološkog odeljenja za decu u Nišu.

Muzika Anđela je orkestar dece mladih muzičkih talenata Srbije, iz skoro svih nižih i srednjih muzičkih škola Srbije. U svom stalnom sastavu Muzika Anđela ima 108 dece starosti od 7 do 18 godina.

Ovi mališani će pred niškom publikom izvesti poznata dela klasične i popularne filmske muzike, a sva prikupljena sredstva na koncertu doniraće se NURDOR-u, udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti, za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja.

„Humanitarni koncert Muzika Anđela trajace 90 minuta.Nišlije će moći da čuju 108 deteta koja će izvoditi popularna dela Mozarta, Bramsa, Hajdna, Betovena, Baha, i da vide fenomenalni scenski i muzički nastup dece iz muzičke škole iz Kragujevca, kao i veliki gudački orkestar muzičke škole u Nišu, i mnoge druge“, kaže Violeta Burić, organizatorka humanitarnog koncerta Muzika anđela.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske od 1. aprila po ceni od 500 dinara. Takođe, na samom koncertu biće postavljena zatvorena donatorska kutija, tako da ukoliko neko bude želeo da donira nešto preko cene ulaznica može to i uraditi. Prihod od prodatih ulaznica donira se NURDOR-u za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije