Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

20. 04. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić, Foto: City radio Izvor: City radio

Otvoren 11. konkurs Niš Art Fondacije za mlade umetnike

Sa ciljem da afirmiše i podrži mlade likovne umetnike iz Srbije, Niš Art Fondacija jedanaesti put raspisuje konkurs za radove mladih umetnika od 18 do 35 godina, u disciplinama crtež, grafika, slika i skulptura. Nagradni fond iznosi 18.000 evra.

Umetnici koji imaju između 18 i 35 godina, mogu da konkurišu svojim crtežima, grafikama, slikama i skulpturama za nagradu "Niš Art Fondacije", koja godinama podržava mlade umetnike i pomaže im da izgrade karijeru.

Konkurs „Mladi 2017 – Ovo menja sve“ otvoren je do 18. maja, a delo pobednika biće otkupljeno za 10.000 evra, dok će drugoplasirani dobiti 5.000, a trećeplasirani 3.000 evra za svoj rad.

Prijave se šalju na n.a.f@eunet.rs, a uz radove je obavezno priložiti prijavu za učešće na konkursu u kojoj treba navesti ime učesnika, kontakt adresu, e-mail adresu, kontakt telefon, godinu rođenja i podatke o delu (naziv dela, tehnika, dimenzije i cena rada). Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Fondaciju.

Podsetimo, na prošlogodišnjem konkursu neprofitne organizacije Niš Art Fondacije pobedio je Milan Stepović za sliku „Hedonizam“, kojom je prikazao život savremenog čoveka. Skulptura Dunje Trutin nagrađena je kao drugoplasirana, a Aleksandra Ilić osvojila je treće mesto.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije