Home  |  Kultura  |  Razgovor o kulturi u Zavodu za zaštitu spomenika kulture u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

20. 02. 2018. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Razgovor o kulturi u Zavodu za zaštitu spomenika kulture u Nišu

U utorak, 20.februara, EU info kutak Niš organizuje događaj ,,Pričamo o kulturi u Zavodu za zaštitu spomenika kulture’’. Ovo je prva u nizu aktivnosti koje će EU info kutak Niš organizovati ove godine u cilju obeležavanja Evropske godine kulturnog nasleđa.

Zainteresovani će moći da, u neformalnom razgovoru uz kafu, saznaju koja su najznačajnija nepokretna kulturna dobra u Nišu i regionu i ko upravlja njima. Prisutni će biti u prilici da od zaposlenih čuju priču o Zavodu za zaštitu spomenika kulture, njegovom istorijatu, radu i najznačajnijim dostignućima. 

Ove godine Evropska unija, pod sloganom “Naše nasleđe: gde prošlost susreće budućnost” obeležava Evropsku godinu kulturnog nasleđa. Tokom 2018. godine, širom Evrope biće organizovani mnogobrojni događaji i manifestacije, kao i pokrenuta serija inicijativa, čiji je cilj da ohrabri građane da otkriju šta je to kulturno nasleđe njihovih gradova, regiona, zemalja i same Evrope.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

19.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 17:16

Kultura grada?

Kultura? MLADI UMIRU! Nema pristupa invalidima! O kojoj kulturi grada pričate? Kulturni su mladi pojedinci koji daju sve da im vršnjaci prežive!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage