Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

24. 07. 2020.

Autor: Jelena Jocić Izvor: City radio

Nagradni izazov EU info kutka: Priče o prijateljstvu

U susret Međunarodnom danu prijateljstva, EU info kutak u Nišu pripremio je novi nagradni izazov „Priče o prijateljstvu“. Pozivaju sve one koji znaju šta drugarstvo znači, da svoje priče pribeleže na papir i osvoje vredne nagrade za sebe i svog prijatelja/prijateljicu. Konkurs je otvoren do srede, 29. jula.

Nagrada se dodeljuje u četiri kategorije i to: najzabavniji prijatelj, najlojalniji prijatelj, najhrabriji prijatelj kao i prijatelj iz detinjstva.

Ako imate prijatelja koji vam izmami osmeh na lice u  sumorne dane; čuvara riznice tajni; saborca koji zajedno sa vama savladava sve životne prepreke i izazove; prijatelja sa kojim ste napravili prve korake i razmenili prve reči, podelite svoju priču i inspirišite druge.

U vremenima kao što su ova najvažnije je okružiti se pravim prijateljima, a još važnije pokazati im da su nam bitni. Setite se nekih od posebnih događaja, zajedničkih uspomena, putovanja, izlazaka sa svojim prijateljima i opišite u kratkom tekstu, kažu u EU info kutku.

Kratku priču  obima između 250 i 500 reči uz jednu zajedničku fotografiju koja svedoči o trenucima za pamćenje, potrebno je dostaviti na mejl adresu officenis@euinfo.rs, uz obaveznu naznaku katerorije u kojoj se konkuriše.

Imena pobednika nagradnog konkursa biće objavljena na Međunarodni dan prijateljstva, u četvrtak 30. jula. Bira se po jedan pobednik u svakoj od kategorija, a nagrada se sastoji od vaučera u knjižari za oboje prijatelja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage