Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

03. 08. 2020.

Autor: Jelena Jocić Izvor: City radio

Nišvil onlajn, prvi put nakon 25 godina

Internacionalani džez festival Nišliv ove godine će se održati parcijalno. Prvi, najavljeni deo festivala biće održan u periodu od 13. do 17. avgusta, uživo bez prisustva publike, koja će događaj pratiti onlajn. Drugi deo festivala bi se mogao održati u periodu od 17. do 20. septembra ukoliko se epidemiološka situacija popravi i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera zaštite i socijale distance. Ako to toga ne dođe, celokupni program festivala, planiran za septembar biće odložen za narednu godinu.

Biće izvedeno preko 30 programa, uključujući i pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa. Bogate umetničke sadržaje publika će moći da prati putem svojih računara, tableta ili telefona koji će uživo prenositi Nišville televizija, putem ovog LINKA. 

 Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada - celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta 2021, napominju organizatori.

Ističu da je ovo prvi put da se tradicionalni festival džez muzike odloži nakon 25 godina. Poslednje odlaganje festivala dogodilo se decembra davne 1994. godine, kada je zbog restirkcije struje Nišvil održan januara naredne  godine.

Svi posetioci koji su kupili komplet ulaznica mogu ih iskoristiti septembra 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala. Ukoliko se dogodi da ne mogu da isprate program u ovom terminu, kupljene ulaznice mogu iskoristiti naredne godine, u periodu od 12. do 15 avgusta 2021.

Za sve informacije koje se tiču eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice organizatori poručuju publici da se obratiti prodajnoj mreži Ticket Vision.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage