Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

14. 09. 2020.

Autor: Marija Jevremčević Izvor: City radio

Crtežima iz Srbije u pomoć Roditeljskoj kući u Bolonji

Nurdor poziva sve građane Niša da šalju svoje radove, kako bi bili deo velikog projekta koji organizuje AGEOP u cilju održanja Roditeljske kuće iz Bolonje.

Donatori Nurdora, Ageop Ricepca, zaslužni za izgradnju nove bolnice u Nišu, već godinama unazad pomažu da se Roditeljska kuća u Nišu održi i da se deca iz Srbije besplatno leče u Bolonji, sada imaju problem da sačuvaju svoju Roditeljsku kuću. Kako ističu iz Nurdora, AGEOP  je do sada pomogao da se mnoga deca iz Srbije leče besplatno, obezbedio medicinskom osoblju iz Srbije besplatan boravak u Bolonji, edukativne radionice i praktičnu obuku, pa je sada na nama da se odazovemo i pomognemo.

,,Usled pandemije izazvane korona virusom Ageop se našao u lošoj finansijskoj  situaciji  i sad im je neophodna pomoć. U to ime je organizovana  akcija prikupljanja radova koji će biti deo najvećeg crteža na svetu, planiran da se napravi u oktobru kada će biti  velika prodajna izložba na trgu Piazza Magiore, kako bi se prodajom omogućila dovoljna finansijska pomoć,” ističu iz Nurdora i dodaju da je zaštitna boja kampanje žuta. 

Svi zainteresovani mogu poslati svoje radove, radove  dece, unuka ili poznanika na adresu Čolak Antina 16, Beograd do 20.09.2020. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage