Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Bioskop

18. 12. 2016.

Izvor: Bioskop "Kupina"

Zanimljiva završnica godine u "Kupini"

"Odmetnik 1 - Star Wars", jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, možete tokom decembra pogledati u "Kupini". U okviru dečjeg novogodišnjeg progama 28. decembra na repertoaru je interkativni mjuzikl "Nije lako biti dobar", a 29. decembra gostuje hor "Čarolija" sa specijalnim gostima, uz podelu paketića i slikanje sa Deda Mrazom.

"Odmetnik 1 - Star Wars"

ODMETNIK-1 je potpuno nov STAR WARS samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma STAR WARS – NOVA NADA iz 1977.
Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u STAR WARS istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu. ODMETNIK-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala STAR WARS 1977, ali nikad nisu objašnjeni do sad.

Dečji novogodišnji mjuzikl - 28. decembar, 17.30.h

U predstavi igraju Davorin Dinić, Srđan Miljković, Natasa Ristić i Deda Mraz. Predstava pod imenom "Nije lako biti dobar" interaktivnog je karaktera i uz obilje songova biće pravo uživanje za decu. Telefon za informacije i rezervacije: 065/522-13-72.

"Hor Čarolija", Deda Mraz i paketići - 29. decembar, 17.30h

Hor Čarolija upotpuniće Vama i Vašim mališanima novogodišnje rapspoloženje. Specijalni gosti Todor Kitanović, Una Dimitrijević, Sara i Teodora uz pratnju mališana iz hora napraviće sjajnu atmosferu pre dolaska Deda Mraza i podele paketića. Vaše mališane očekuje slatko slani-paketić i fotografija sa omiljenim dekom.

Cena ulaznice za dete za koncert i dve slike sa Deda Mrazom iznosi 500 dinara, a komplet ulaznica koja ukljucuju o slano slatki paketic iznosi 1.500 dinara. Ulaznica podrazumeva besplatan ulazak za jednog roditelja, a svaki naredni gost mališana plaća ulaznicu od 250 dinara.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage