Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Filmski susreti

17. 08. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Počela prodaja karata za Filmske susrete

Ulaznice za Filmske susrete, mogu se kupiti od 8 do 20 sati u Oficirskom domu i Turističkoj Organizaciji Niša (TON).

Zaljubljenici u filmsko stvaralaštvo karte mogu da kupe u prostorijama Turističke organizacije Niša u Voždovoj 7, Obrenovićevoj 38 i u Tvrđavi.

Komplet karata košta 2.000 dinara, a ulaznice za pojedinačne festivalske večeti 400 dinara. Organizatori kažu da je prioritet prodaja kompleta,a da će se pojedinačne karte prodavati samo u slučaju ako se kompleti ne rasprodaju.

Ukoliko ne budu prodati svi kompleti do početka festivala 24. avgusta, pojedinačne ulazniće će se prodavati  po ceni od 400 dinara, ispred ulaza na Letnju pozornicu, od 18 sati.

U NKC-u kažu da su trenutno u prodaji karte za 1. i 5. parter, a da će ulaznice puštati sukcesivno u prodaju kako budu izlazile iz štampe, i dodaju da od danas puštaju u prodaju 3., 4., i 7. parter, a građani će moći da kupe 1.800 karata.

Podsećamo, prošle nedelje je direktor NKC-a Srđan Savić rekao da ovog puta neće više biti besplatnih ulaznica posebno za političare i funkcionere grada, u meri u kojoj je to bilo prethodnih godina, a dokaz za to je i što će 5. parter, kako je rekao tada biti prvi put pušten u prodaju.      

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije