Home  |  Kultura  |  Filmski susreti  |  Vanja Nenadić: “Jedva čekam da se poklonim pred ovom divnom publikom!“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Filmski susreti

29. 08. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Vanja Nenadić: “Jedva čekam da se poklonim pred ovom divnom publikom!“

Gošća otvorenog studija City radija bila je Vanja Nenadić, koja tumači glavnu ulogu u filmu „Biser Bojane“.

Vanja Nenadić, kaže da je oduševljena prepunom „Letnjom pozornicom“, ali i festivalskom atmosferom, koja „vlada u Nišu“. 

„Nikada nisam videla ovoliki broj ljudi, oduševljena sam i jedva čekam poklon pred ovom divnom publikom a sigurna sam da ću imati tremu pred taj čin“, rekla je Vanja tokom emitovanja filma „Biser Bojane“, u otvorenom studiju City radija.

Govoreći o snimanju filma, kaže da joj je „to prvo veće iskustvo“, s obzirom da igra glavnu ulogu.

„Ušla sam bojažljivo u celu priču, ali na Bojani smo i uživali i radili. Ovo je moj prvi film sa takvim imenima. Film utiče i sad na moju karijeru, ali će je svakako i obeležiti“, kaže Vanja.

Govoreći o glumcu Slavenu Došlo, koji je takođe uz Vanju Nenadić, jedan od glavnih protagonista filma, kaže da se poznaju od detinjstva.

„Mene je Milan zvao (reditelj Milan Karadžić) i rekao da ću igrati sa Slavenom, to je bilo veoliko iznenađenje za mene s obzirom na dugo poznantsvo što mi je mnogo olakšalo snimanje.

Govoreći o ulozi Lole, ćerke policajca, koju je igrala, kaže da je reč o svojevrsnom crnogorskom „Romeu i Juliji“, s obzirom da je Slaven Došlo igrao sina kriminalca.

„Upoznaju se na moru, rađa se ljubav i onda dolazi do brojnih začkoljica, poput očeva koji su na suprotsavljenim stranama“, kaže Vanja.

Ona ističe da je posle filma „Biser Bojane“, bila akter još jednog, koji će se uskoro pojaviti u bioskopima. Dodaje i da je upravo završila snimanje  nastavka serije „Ubice mog oca“, u kojoj se pojavljuje u jednoj epizodi.

„U seriji će publika moći da me vidi u potpuno drugačijem svetlu za razliku od uloge u filmu „Biser Bojane““, kaže Vanja i dodaje da uveliko radi u matičnom pozorištu u Somboru predstavu „Čudo u Šarganu“.

Prijatelj festivalskog programa City radija je dm - Tu sam čovek tu kupujem.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije