Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nišville

14. 08. 2012. Niš, Amfiteatar na keju

Autor: Zorica Milenković, foto: Branislava Cvetković Izvor: City radio

Dado Topić "zapalio" River Stage!

Aleksandre Cunha Quintet-a iz Brazila, Dado Topić sa „Time after time“ bendom i Šaban Bajramović International Tribute bend pevali su na otvaranju River Stage-a, u čast Šabanu Bajramoviću, pred prepunim amfiteatrom na nišavskom keju.

Odličan Alexandre Cunha iz Brazila koji je nastupio sa svojim kvintetom publika je ispratila mirno, uživajući u muzici  brazilskog džez sastava, koja predstavlja spoj tradicionalnih brazilskih taktova i savremenog džeza.

Uzavrela, prava koncertna atmosfera krenula je sa izlaskom Dada Topića sa bendom „Time After Time“. Amfiteatar je bio pun. Dado je priredio Nišlijama pravi gitarski ugođaj, a svaka pesma bila je ispraćena ovacijama.

Tokom nastupa Dado je odao poštu Milanu Mladenoviću iz „EKV-a“ kao i Šabanu Bajramoviću u čiju se čast se i organizuju večeri na „River Stage-u“.

Usledio je internacionalni Šaban Bajramović tribute band.

Prisutni su uživali u nastupu svih muzičara, a posebno Riste Saksofoniste i Marka Šabanovića, unuka Šabana Bajramovića, čiji se glas orio kejom. Poseban užitak su bile  popularne romske pesme, a zaigralo se i robot kolo.

U okviru projekta „Prijatelji Šabanu“, druge večeri na River stage-u nastupa  srpski bend  „My People“, orkestar Bobana i Marka Markovića i bend  „Nema problema“ iz Italije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije