Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nišville

15. 08. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Bulatović izviždan na Nišvilu

Prilikom uričivanja nagrade za „počasnu Nišlijku“ Kendi Dalfer, publika je burno regovala. Još tokom najave da će joj nagradu uručiti gradonačelnik Darko Bulatović počeli su zvižduci, a bili su najglasniji kada se pojavio na binu i uručio nagradu Kendi Dalfer.

Inicijativu da čuvena saksofonistkinja Kendi Dalfer postane počasna građanka Niša, pokrenuo je „Nišvil“, a usvojila Skupština grada.

U nedelju, neposredno pre početka njenog koncerta, dok je voditelj programa najavljivao dodelu, odnosno kada je najavio da će joj ovo priznanje uručiti gradonačelnik Niša Darko Bulatović, počeli su jaki zvižduci publike, a najglasniji su bili tokom samog izaska i boravka na binu Bulatovića, koji je vrlo brzo uručio nagradu Dalferovoj, bez obraćanja i okretanja ka publici, brzo napustio binu.

Direktor festivala Ivan Blagojević kaže da je bilo logično da joj plaketu uruči neko od najviših funkcionera grada gradonačelnik ili predsednik Skupštine grada, s obzirom da je to telo i usvojilo ovu odluku. On ipak smatra da publici očigledno nisu omiljeni političari.

Dodao je i da je svojim angažovanjem Bulatović pomogao da festival prepolovi gubitak, otkazivanjem NIS-a koji je trebalo da bude jedan od sponzora festivala. On se nada da će gradonačelnik pomoći festivalu i sledeće godine.     

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije