Home  |  Preporučujemo  |  20% popusta na sve IT kurseve do 15. decembra!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

13. 11. 2014. Edukativni centar "Level Up"

Izvor: City radio

20% popusta na sve IT kurseve do 15. decembra!

Edukativni centar "Level Up" omogućava 20% popusta na sve IT kurseve. Popust mogu ostvariti svi koji se prijave do 15. decembra. "Level Up" nudi obuku za najtraženija IT zanimanja. To uključuje kurseve php-a, android-a, web dizajn-a, game development-a i sl. Više detalja na 018/517-347 i na sajtu levelup.rs.

Škola računara Level Up, osnovana je prvog oktobra 2013. Iza njih je, tek godinu dana rada, ali su vođeni svojom idejom napredovanja, veoma brzo zauzeli vodeću poziciju među školama ovog tipa u Nišu. Njihova vizija je sadržana u samom imenu firme. To je neprestano napredovanje i usavršavanje, za njih kao preduzetnike, njihove zaposlene kao i za polaznike.

IT sektor je privredna grana sadašnjosti i budućnosti. Ona je u konstantnom menjanju i napredovanju, a razvoj softvera i novih tehnologija diktira trendove u celokupnoj privredi. Procvat koji je doživelo ovo tržište, najbolje se može videti u izuzetno brzom razvoju smartfon aplikacija i video igara. Ogromne potrebe tržišta, praktično su neiscrpan potencijal za nove poslovne poduhvate, a nedostatak formalnog obrazovanja odavno nije prepreka za uspešan IT posao.

Svesni ovoga, Level Up škola računara, pruža svojim korisnicima efikasna i lako primenjiva znanja i veštine kroz najnaprednije kurseve, pažljivo osmišljene i koncipirane. Kursevi škole su posebno prilagođeni potrebama onih klijenata koji imaju veoma uska, ili nemaju znanja iz oblasti računarskih softvera i programiranja. Škola računara Level Up, nudi neformalno obrazovanje iz oblasti dizajna i programiranja, kao i osnove korišćenja računara, za one polaznike koji nemaju prethodna iskustva sa korišćenjem računara. 

U oblasti dizajna i izradi web stranica, potencijalnim polaznicima, nude obuku iz Web dizajna, Wordpressa, Adobe Photoshopa i Ilustratora, kao i obuku za rad u 3D Studio Max. U okviru programiranja, potencijalnim polaznicima nude mogućnost obuke iz Web programiranja (PHP), kao i programiranja Android aplikacija i igara. Ono što posebno izdvaja Level up školu od konkurentskih škola, jeste kurs za rad na Unity 3d game engine platformi. Jedina škola u Srbiji koja nudi kurs izrade video igara.

Takođe, svesni neophodnosti usavršavanja znanja i veština na sve zahtevnijem tržištu radne snage, škola je otišla i korak dalje, te osim navedenih kurseva iz IT sektora, organizujemo i kurseve jezika, i to za sve one koji žele da savladaju engleski, nemački ili španski.

Edukativni centar "Level Up"

Komentari (2)

ostavi komentar
pet

14.11.

2014.

Polaznik [neregistrovani] u 10:21

pitanje

Kad pocinju grupe?

Odgovori
pet

05.09.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 16:45

Kurs Androida

SLusao kurs Androida sasvim zadovoljan, pozdrav za najstrpljivijeg predavaca :

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije