Home  |  Preporučujemo  |  Popust povodom svečanog otvaranja GLAM UP radnje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

15. 06. 2016. Niš

Izvor: City radio

Popust povodom svečanog otvaranja GLAM UP radnje

U četvrtak, 16. juna, od 18 do 21h održaće se svečano otvaranje Glam Up radnje u ulici Svetozara Markovića 21. Sve cenjene kupce, tom prilikom, na kasi očekuje popust od 20% za kupljeni proizvod.

Glam Up je brend stvoren 2003. godine sa željom da donese svakodnevnu magiju u živote svojih kupaca. Zato imamo modne detalje za svaku priliku i svačiji stil. Tako slavimo život! I svaki njegov momenat!

Glam Up je mesto susretanja kulture i mode - drugačiji vid kupovine, koji kupce podstiče da istražuju i oslobode prirodnu lepotu i jedinstvenu energiju.

Ponudu Glam Up-a čine modni detalji, tašne, putni i poslovni program, koji su moderni, pristupačni i lako se mogu kombinovati. Kupce očekuje visok profesionalni nivo usluge koji je osmišljen tako da kupcima pomogne da ožive svoju ličnu magiju.

Brend prosto poziva da bude voljen, izabran, poznat i jedinstven zbog sjajnih proizvoda, pristupačnih cena, ličnom pristupu kupcima, i sposobnosti da svaka žena odabere pravu stvar za posebnu priliku.

Sve proizvode možete naći na Glam Up sajtu, kao i na Glam Up facebook strani. Hvala Vam na inspiracijii, neka magija počne...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije