Home  |  Preporučujemo  |  NOVA HYUNDAI ELANTRA U PRODAJNOM SALONU IDEAL AUTO NIŠ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

16. 06. 2016.

Izvor: City radio

NOVA HYUNDAI ELANTRA U PRODAJNOM SALONU IDEAL AUTO NIŠ

IDEAL AUTO Niš je bogatiji za još jedno sjajno vozilo iz Hyundai kuće – novu Elantru! Iz ponude izdvajamo i najprodavaniji SUV Tucson po ceni od 17.990 eura, kao i i30 komfort za samo 10.990 eura! Garancija za vozila je 5+2 godine bez ograničenja kilometraže a na raspolaganju su i, uvek dostupna, test vozila!

IDEAL AUTO D.O.O. Niš je ovlašćeni zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai  automobila za Jugoistočni deo Srbije. Nastao je iz grupacije AUTO MG COMMERCE koji se bavi prodajom i servisiranjem HYUNDAI VOZILA od 1998.godine. Kao član velike Hyundai porodice IDEAL AUTO ispunjava visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila. U prilog tome govore mnogobrojni zadovoljni klijenti koji su nam ukazali svoje poverenje.

05.10.2007. godine otvoren je novi prodajno servisni centar IDEAL AUTA u ulici Čamurlijski put BB, gde se na jednom mestu nalazi prodajni salon od 200 m², kancelarijski prostor, servis na površini od oko 400 m² u kojem se obavljaju sve usluge automehanike i autodijagnostike, limarski i farbarski radovi i ugradnja dodatne opreme. Pod istim krovom su i skladište rezervnih delova na površini od 100 m² sa oko 3.000 artikala, prodaja rezervnih delova i dodatne opreme. 

Servis je opremljen standardnim i specijalnim alatima,dijagnostičkom opremom, kao i odgovarajućom opremom za servisiranje vozila uz obučene servisere iz domena mahanike, elektrike i elektronike vozila.Servis raspolaže svim neophodnim delovima za servisiranje vozila, kako u garantnom tako i vangarantnom roku. Kupac u Ideal autu može na jednom mestu da odabere i kupi vozilo, obavi tehnički pregled i registraciju, na istom mestu može da servisira,opere svoj automobil i izvrši vulkanizerke usluge, a kada mu njegov stari model dosadi može ga lako zameniti po sistemu staro za novo.

Sve detaljne informacije možete dobiti putem telefona 018/46-02-777 a kompletnu ponudu iz Fiat, Mazda, Iveco i Hyundai programa možete pogledati na sajtu http://www.automg.rs/

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije