Home  |  Preporučujemo  |  Svečano otvorena GLAM UP radnja u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

17. 06. 2016.

Izvor: City radio

Svečano otvorena GLAM UP radnja u Nišu

U četvrtak, 16. juna 2016. godine, svečano je otvorena nova prodavnica Glam Up, druga franšizna radnja u Srbiji, i to na eksluzivnoj lokaciji u Nišu – u ulici Svetozara Markovića 21.

Prolaznici najpoznatijom ulicom Niša mogli su da primete crveni tepih i šampanjac koji je sa stilom obeležio ulaz nove Glam Up prodavnice.
Ovog popodneva brojni posetioci i ljubitelji brenda uživali su u raznovrsnoj ponudi koju čine modni detalji, tašne i putni program. Artikli su moderni, pristupačni i lako se mogu kombinovati, a svim kupcima, Glam Up je obezbedio sniženje od 20% za sve artikle iz ponude.

Glam up je stvoren sa željom da donese svakodnevnu magiju u živote svojih kupaca, to je mesto sustretanja kulture i mode – drugačiji vid kupovine koji Vas podstiče da istražujete i oslobodite Vašu prirodnu lepotu i jedinstvenu energiju. Mi verujemo da svaka žena poseduje ličnu magiju i to nas interesuje. Različitost leži u osnovi naše filozofije.

Istoričar umetnosti i dizajner Tijana Živanović iz Beograda je ovaj komercijalni prostor učinila netipičnim i drugačijim a inspiraciju je pronašla u ženskim snovima i imaginaciji u kojoj, svakako, ima mesta za muškarce koji su neodvojivi deo naših života! Ekscentričnost, bajkovitost, šik i pomalo kitchy predstavljaju naš život u prenesenom značenju, te tako pozivamo sve da uđu u svoj sopstveni svet - život na malo drugačiji način! Naš život predstavlja neku vrstu kaleidoskopa i možeo ga posmatrati na drugačije ačine, ali mi predlažemo da to UVEK bude ovaj obojeni, suptilni i kreativni...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije