Home  |  Preporučujemo  |  “Danas nam je divno DNO“ ponovo u Nišu!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

27. 11. 2016. Niš, Dom Vojske

Izvor: GMR

“Danas nam je divno DNO“ ponovo u Nišu!

Najpopularnija i najaktuelnija pozorišna predstava ove jeseni "Danas nam je divno DNO", zbog velikog interesovanja ponovo gostuje u Nišu, 15.12. u Domu Vojske. Ulaznice su već u prodaji na blagajni Doma Vojske. Gostovanje u oktobru je bilo rasprodato danima unapred i izazvalo je veliku pažnju Nišlija, najviše zbog aktuelnosti teme same predstave i briljantnih Mićkovih imitacija.

Radnju predstave „Danas nam je divno DNO“ scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida „DNO“ (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od „Dnevne novine i oglasi“).

Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest „najeminentnijih“ gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno „najmegaeminentniji“ gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice na istoj.
 
Mićko Ljubičić publici je poznat i po scenarističko-glumačkom doprinosu u legendarnom „Indeksovom pozorištu“, a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“ i serijala „Lekoviti show“, gde je takođe sarađivao sa Žanetićem.

Mićko je nekoliko godina i „lečio“ Srbiju kroz predstavu „One stvari“, a koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zdravlja nacije obrađivala sa komične strane. Nova predstava „Danas nam je divno dno“ predstavlja svojevrsnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitativni pomak u odnosu na dosadašnje projekte.

Kao i prethodni projekat „One stvari“, i „Danas nam je divno DNO“ je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR. Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu „Državni Posao“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije