Home  |  Preporučujemo  |  24 godine iskustva za buduće vozače
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

03. 01. 2017. Niš

Izvor: City radio

24 godine iskustva za buduće vozače

Danas je vozačka dozvola gotovo obavezna ma čime se bavili u životu. Način obučavanja budućih vozača je doživeo određene promene u poslednjih par godina, ali iskustvo i kvalitet instruktora će uvek biti glavni reper za odabir prave škole.

Auto škola Zeleni Talas je samostalna, licencirana privatna auto škola koja u Nišu uspešno radi već 24 godine. Zastupljene su kategorije AM, A1, A2, A i B. Krajnji cilj škole jeste kandidat koji je osposobljen za upravljanje bilo kojom kategorijom vozila i koji bezbedno i sa velikim uspehom primenjuje stečena znanja i veštine pri vožnji.  

Svake godine se, na bilo koji od zastupljenih programa obuke, upiše preko 100 kandidata. Preko 3000 vozača je uspešno završilo svoje časove što je rezultat koji je od izuzetnog značaja. Više od 90% vozača je aktivno i danas u saobraćaju, i to ceo tim škole Zeleni Talas čini izuzetno ponosnim.  Većina kandidata je na taj način sebi obezbedila posao i brže uklapanje u proces rada. Svojevremeno je rađena i obuka C kategorije što je rezultiralo da ti ljudi danas upravljaju teškim teretnim kamionima. C kategorija je bila aktivna punih 15 godina i u planu je njen povratak, kao i uvođenje E kategorije.

Auto škola Zeleni Talas aktivno radi na obnavljanju svog voznog parka pa je, u skladu sa tim, budućim vozačima od skoro na raspolaganju i nova Honda Civic. U skladu sa propisima, škola poseduje i učionicu, kompjuterski opremeljenu, u kojoj kandidati slušaju teorijske časove.

Sve informacije o radu škole možete dobiti putem telefona: 018/4-219-607, 064/3-606-606,064/23-22-87. Radno vreme je od ponedeljka do petka, od 9-17h.

Auto škola  Zeleni Talas, Pantelejska 19a, kod gradskog poligona.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije