Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

26. 11. 2015. Niš

Izvor: City radio

Borba za život je sve

Družina Hrasta je neformalna ekološka organizacija koja okuplja umetnike života, čuvare prirode i duhovne tragaoce na rešavanju globalnh ekoloških problema. Koje ih sve ideje okupljaju i na kakve aktivnosti inspirišu saznajte u „Otvorenom radiju“ City radija.

"Borba za život – to je lepota, umetnost, izdržljivost. To je sve!", poručuju predstavnici Družine Hrasta, uz poziv građanima da zasade drvo života.

O aktivnostima Družine Hrasta i predlozima koje nude za zdraviji život na planeti čućete u novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“.

Predstavnici Družine Hrasta – Ivan Jušković, Gordana Cvetić  i Slaviša K. Miljković vas vode kroz „Otvoreni radio“ na City radiju, danas od 5 popodne.

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Družine Hrasta, samo treba da  ukucate #otvoreniradio999.

Emisiju možete slušati na 99,9 FM ili putem audio stream-a.

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

23.05.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 00:26

лоцатион

... отворен за све и свашта .... бувљак .. бљак ,,,!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...