Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

10. 11. 2015. Niš

Izvor: City radio

Dete nemoj da se predaš

Kako bi se pokrenula javnost i motivisao svako od nas da bude aktivniji u rešavanju problema sa kojima se suočavaju deca i mladi, Bojan Todorović ispred produkcijske kuće "Insert media" i Udruženje "Super građanin", kojima su se pridružile brojne Nišlije, sprovode akciju „Dete nemoj da se predaš“. Ova građanska inicijativa niških entuzijasta, ljudi različitih profesija, ali pre svega roditelja, tema je nove emisije "Otvoreni radio" na City radiju.

Vršnjačko nasilje je u porastu, narkomanija se spušta na mlađi uzrast , a sve više mladih izloženo je „samovaspitanju“. Šta sve čine aktivni građani okupljeni oko akcije „Dete nemoj da se predaš“,  saznajemo u "Otvorenom radiju" City radija.

Pesma „Dete“  i spot za pesmu videlo je i čulo više hiljada ljudi, a sada se već vrti i na MTV.  Kakva su prva iskustva interaktivnih radionica po osnovnim i srednjim školama u kojima učestvuju i osobe koje su i same imale problema sa raznim porocima, ali i psiholozi, pedagozi, vaspitači, profesori, muzičari, glumci, medijski radnici i kako protiču pripreme za predstavu „Dete nemoj da se predaš“ ispričaće u Otvorenom radiju oni sami.

Kroz novu emisiju „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ vodi nas Marijana Prokopović, a njeni gosti su Miljan Krstić, Ivan Mitić, Dejan Petković i Mladen Milojković.

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o značaju akcije „Dete nemoj da se predaš“ i njenim ciljevima, samo treba da ukucate #otvoreniradio999.

Emisiju možete slušati danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a.

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Komentari (1)

ostavi komentar
ned

05.06.

2016.

dona ademi-Skopje Makdedonija4g1 [neregistrovani] u 11:02

Perfektna emisija, jako dobar posao

Miljan Krstic je dobar profesionalac, a bogami i jako ljep i sexy muskarac.
Kako mogu stupit i kontaktu sa Miljanom?
ako ima skajp to bi bilo ljepo.
Zahvaljujemn vam se odnaprijed.

Pozdrav iz Makedonije-Skoplja.

Moj skajk je nirolf888

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...