Home  |  Program  |  Emisije  |  Otvoreni radio  |  Otvoreno o razlozima za novi protest nezadovoljnih Nišlija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

08. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Otvoreno o razlozima za novi protest nezadovoljnih Nišlija

Udruženje predsednika skupština stanara najavljuje protest za četvrtak, 10. decembar zbog, kako kažu, raznih opstrukcija i nepoštovanja dogovora koji su postignuti sa Gradskom Toplanom i Gradom. O razlozima za novu protestnu šetnju i o aktuelnoj situaciji u Udruženju, saznajte više u novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“, na City radiju.

 

Poznato je kako je ovo Udruženje uspelo da izdejstvuje  nižu cenu grejanja, lakše privremeno isključenje građana sa mreže i prisustvo svog predstavnika u Nadzornom odboru Toplane. 

Međutim,  kako navode predstavnici Udruženja, deo tih dogovora sa gradskim vlastima sada se opstruira i praktično onemogućuje sprovođenje ranije postignutih dogovora sa korisnicima daljinskog grejanja. 

O svemu ovome detaljnije u "Otvorenom radiju" govore Ivica Živković, Saša Kostić i Dragan Perić.

Emisiju slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a.  

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Udruženja predsednika skupština stanara, samo ukucajte #otvoreniradio999.   

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.   

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

08.12.

2015.

zoran [neregistrovani] u 17:16

Problem parkiranja

Kako se izboriti sa atakom na slobodu gradjana koja se ogleda u naopakom postavljanju stvari: umesto da parkiranje u gradu bude dozvoljeno svuda gde nije zabranjeno, mi imamo situaciju da je svuda zabranjeno, osim na mestima gde je izricito dozvoljeno. Ako to nije ogranicavanje slobode, ne znam kako bi se drugacije moglo nazvati?

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...