Home  |  Program  |  Emisije  |  Otvoreni radio  |  Balkanrock podrška mladima i u muzici i u sportu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

15. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Balkanrock podrška mladima i u muzici i u sportu

Udruženje Balkanrock nije poznato samo po istoimenom portalu, Mediana Balkanrock festivalu, Čupinom memorijalu, već i po Balkanrock Records-u, ali i humanitarnim aktivnostima i podršci promovisanju sportskih potencijala u gradu Nišu.

Kroz emisiju nas vode Dejan Dinić i Ivana Božić iz Udruženja Balkanrock, a  njihovi gosti su Miloš Jovanović iz Sportskog udruženja Tvrđava i Filip Avramović, bubnjar i osnivač grupe Streetcore Unity.

U novoj emisiji "Otvoreni radio za otvoreno društvo",  Miloš Jovanović iz Sportskog udruženja Tvrđava govori o Amaterskoj ligi u košarci koja se prvi put organizuje u Nišu i koja pored takmičarskog, ima i humanitarni karakter. Ligu je podržao upravo Balkanrock. 

Gost emisije je i Filip Avramović iz sastava Streetcore Unity, koji  je predstavio javnosti svoj rad EP izdanjem pod nazivom “Old School”, a album su  izdali pod etiketom Balkanrock Records.  U njihovim pesmama zastupljene su uglavnom socijalne teme, a grupa je poznata i po tome što je posvetila pesmu stradaloj Tijani Jurić „Tijana's Law“, koju ćemo čuti u Otvorenom radiju.

Emisiju  slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a

Svoje sugestije, komentare  i stavove možete proslediti putem društvene mreže Facebook, samo treba da ukucate #otvoreniradio999.

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...