Home  |  Program  |  Emisije  |  Otvoreni radio  |  Preduzetnički napred sa Mladim ambasadorima!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

17. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Preduzetnički napred sa Mladim ambasadorima!

Oni su puni optimizma, kreativnih ideja i spremnosti da daju svoj doprinos razvoju preduzetništva u svom gradu i svojoj zemlji. Oni su Mladi ambasadori preduzetništva a svoj optimizam i ideje podeliće sa nama u novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ na City radiju.

Kroz novu emisiju "Otvoreni radio za otvoreno društvo" vode nas Ambasadori preduzetništva Tijana Praščević i Marko Đorđević. Oni će nam preneti neke od ideja za koje veruju da se mogu ostvariti u našem gradu a koje mogu da doprinesu njegovom razvoju i napretku.

Tijana i Mark nam prenose uverenost da i ovde može da se uspe ako si radan i posvećen, ističući da, uprkos istraživanjima koja pokazuju kako mladi sve više svoju sreću i posao traže u inostranstvu, oni persvektivu vide u zemlji u kojoj su rođeni i u kojoj se školuju. 

Emisiju slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a.  

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Mladih ambasadora preduzetništva, a sve što treba da uradite je da ukucate #otvoreniradio999 . 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...