Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

21. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Javni regionalni servis i Niš

Javni regionalni servis i Niš nova je tema o kojoj razgovaraju predstavnici Udruženja predsednika skupština stanara sa svojim gostima, u novoj emisiji "Otvoreni radio za otvoreno društvo" na City radiju.

Udruženje je poznato po snažnom građanskom aktivizmu na rešavanju pre svega komunalnih problema u gradu, ali i po zagovaranju ideje da Niš treba da ima TV poput Beograda i Novog Sada koja će biti Javni regionalni servis. 

O tome detaljnije u Otvorenom radiju govore novinarka Ana Kražić Živković i ekspert za medije, profesor Slobodan Jovanović, a kroz emisiju nas vodi građanski aktivista ispred Udruženja Milosav Jukić.

Emisiju  slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a.  

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Udruženja predsednika skupština stanara, samo ukucajte # otvoreniradio999.   

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...