Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

23. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Vlada i Bajka, u susret praznicima

Još jedan neverovatan koncept NKD-a u Otvorenom radiju! Zašto su ekipi Nacionalne koalicije za decentralizaciju na kraju ove kalendarske godine inspirativni i simbolični poznati dečji hitovi poput „U svetu postoji jedno carstvo“, „Deset ljutih gusara“ ili „Zakleo se bumbar“, saznajte u novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“.

Šta su nam doneli proleće, leto, jesen i zima, a šta sam kraj 2015. godine, koliko inovacija i lepih vesti, koliko toplih a koliko hladnih dana, saznajemo između ostalog u Otvorenom radiju sa NKD-om.

Kroz emisiju nas vodi dobro uigrana ekipa koja nam donosi i novogodišnje raspoloženje:  Mladen Jovanović, Jovana Strahinić i Danijel Dašić.

Emisiju  slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a

Svoje sugestije, komentare  i stavove putem društvene mreže Facebook mogu slati i svi zainteresovani građani i građanke Niša, samo treba da ukucate  #otvoreniradio999. 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...