Home  |  Program  |  Emisije  |  Otvoreni radio  |  Ponosno putem slavnih predaka: da se ne zaboravi!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

25. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Ponosno putem slavnih predaka: da se ne zaboravi!

Kako je ostvaren cilj ekspedicije „Putem slavnih predaka“ da se prepešači 240 km, kako je pre 100 godina to činila srpska vojska, od 3. do 21. decembra, da bi se u Skadru položili venci na ostacima grobova srpskih vojnika, saznajemo u novoj emisiji "Otvoreni radio za otvoreno društvo" na City radiju.

O tome kako su u čast srpskih vojnika koji su prošli albansku golgotu ostvarili svoj cilj noseći sa sobom srpske zastave, o najdirljivijem momentu polaganja cveća u „plavu grobnicu“, u "Otvorenom radiju" govore članovi ekspedicije upoznajući nas sa detaljima puta i atmosferom. 

Približiće nam i osećaj sreće i ponosa kada činiš nešto tako važno sa ciljem : da se ne zaboravi!

Kroz emisiju nas vode članovi planinarskih alpinističkih klubova Mosor i Suva planina i članovi ekspedicije „Putem slavnih predaka“, Batica Pavlović, Vladislav Cenić, Milan Lapčević i Milan Petković.  

Emisiju slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a

Svoje sugestije, komentare  i stavove možete slati putem društvene mreže Facebook, samo treba da ukucate #otvoreniradio999. 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...