Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

26. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Spremni da realizuju kreativne ideje!

U novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ na City radiju, sa Mladim ambasadorima saznajemo kako će se kreativne ideje učesnika „Kreni“ konferencije realizovati u Nišu.

U Nišu ima mnogo mladih kreativnih ljudi koji često nemaju mogućnost da izraze svoju kreativnost i izlože svoje ideje korisne za širu zajednicu. Tu šansu mladima Niša pružila je nedavno održana „Kreni“ konferencija. 

Radeći u timovima, učesnici konferencije iznedrili su brojne idej,e a neke od njih biće i realizovane sa ciljem da stvorimo lepši, kreativniji i bolji Niš, poručuju učesnici.  

Kroz emisiju nas vodi Dimitrija Savić, a njeni gosti su Natalija Stojanović i Željko Radonjić. 

Emisiju  slušajte danas od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a.  

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Mladih ambasadora i ideji "Kreni" konferencije, a sve što treba da uradite je da ukucate #otvoreniradio999. 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...