Home  |  Program  |  Emisije  |  Otvoreni radio  |  Nežne, ranjive, plašljive, veoma korisne za čovečanstvo a izazivaju strah
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

14. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Nežne, ranjive, plašljive, veoma korisne za čovečanstvo a izazivaju strah

Leto i topli dani puni sunca nam sada deluju tako daleko, a na teme koje su u tom periodu itekako važne podsetiće nas u ovim hladnim danima Dušan Stojanović iz Zooplaneta sa svojim gostom iz Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

Udruženje za zaštitu, odgoj i proučavanje životinja, Zooplanet, poznato je po svojim aktivnostima vezanim za zbrinjavanje i zaštitu životinja, ali su poslednjih godina često prva asocijacija kada je reč o uklanjanju zmija koje se sa lepim vremenom i visokim temperaturama pojavljuju u našim naseljima.

O tome, ali i o situacijama kako se ponašati kada naiđete na zmiju, između ostalog, saznajemo u novoj emisiji Otvoreni radio za otvoreno društvo na City radiju. 

Kroz novi Otvoreni radio nas vodi Dušan Stojanović iz ZooPlaneta, Udruženja za zaštitu, odgoj i proučavanje životinja, a njegov gost je Danko Jović, iz Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...