Home  |  Sport  |  Na sajmu lova i ribolova u Nišu moderna oprema za sve
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

30. 04. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Na sajmu lova i ribolova u Nišu moderna oprema za sve

U Hali “Čair” danas se završava 54. sajam lova i ribolova. Preko 50 izlagača iz Srbije izložilo je najmoderniju opremu za lov, ribolov, i kampovanje.

Udice, štapovi za pecanje, noževi, puške, oprema za kampovanje, garderoba za lov i ribolov,  i profesinolane vojne unifome namemnjene za lov, samo su neki od artikala koji se mogu videti na 19. sajmu lova i ribolova u Nišu.

Organizatori kažu da su izlagači ponudili sve novitete za lov, ribolov i boravak u prirodi za 2017. godinu. Jedan od njih Miodrag Đorđević očekuje “da će izlagači tokom sajma sniziti cene”, napominjući “da su došli iz čitave Srbije”.

“Bilo je interesovanja za dolazak izlagača i iz inostranstva ali zbog carine i drugih proceduralnih razloga nisu mogli da učestvuju na sajmu”, ističe Đorđević. On dodaje da je iznenađen velikim brojem posetilaca iz okolnih zemalja, Bugarske i Makedonije.

Đorđević posebno izdvaja izložbu dečijih radova na temu “Lov i ribolov”, koja ima takmičarski karakter, a deca će se takmičiti u dve kategorije, jedna je namenjena za decu od prvog do četvrtog, a druga od 4. do 8. razreda.

“Tri prvonagrađena dobiće lepe i prigodne poklone. Cilj nam je da na ovaj način motivišemo decu kako bi izašla u prirodu, kako ne bi samo provodili vreme uz računare”, kaže Đorđević.

Jedan od posetilaca sajma kaže da se dugo bavi lovom i ribolovom , pa ga samim tim najviše zanimaju novi štapovi i kominezoni.

“Dugo se bavim ribolovom, jer me opušta, tako izbacujem iz glave sve brige, račune i tešku svakodnevnicu”, kaže posetilac iz Niša.

Na sajmu smo zatekli i jednog posetioca iz Preševa, koji nam je rekao da se lovom bavi skoro 40 godina, pa ga “najviše interesuju lovačke puške”, a time se ne bavi “zbog ulova već iz ljubavi prema ovom sportu”.

Komentari (3)

ostavi komentar
čet

29.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 13:04

Re:

20.Sajam lova i ribolova NIŠ 2018 je od 25-29.aprila u hali ČAIR u Nišu

Odgovori
pet

09.02.

2018.

Admin Admin u 16:36

Re:

Raspitaćemo se i blagovremeno ga najaviti. Pozdrav

Odgovori
pet

09.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 13:38

Kada je sajam za ove godine 2018 ???

Kada je 20 sajam za ove godine 2018 u Nish ??? Hvala unapred.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije