Home  |  Sport  |  Besplatna škola rolera u utorak i sredu u Čairu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

03. 04. 2018. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio, Oxigen

Besplatna škola rolera u utorak i sredu u Čairu

U utorak i sredu 3. i 4. aprila od 17 sati u parku Čair, biće održana dvodnevna besplatna škola rolera u organizaciji kluba Oxigen. Sa decom će raditi iskusni treneri, profesori Fizičkog vaspitanja a pridružiće se i grupa dece koja već trenira u klubu.

"Postoji i mogućnost da rezervišete kompletnu opremu za trening, ali je količina opreme ograničena pa prvih 5 koji se jave imaće mogućnost da im se pozajmi oprema da probaju kako im ide rolanje, bez troškova nabavke. Potrebno je samo da se dođe 15-ak minuta ranije, pripremi dete, konsultuje trener ako niste sigurni. Na licu mesta mora samo da se popuni prijava što je zakonska obaveza" - poručuju iz Oxigena.

Radiće se u više grupa, od totalnih početnika do onih koji znaju da voze ali žele da se usavrše. Ukoliko vremenski uslovi ne budu dobri (kiša, jak vetar, mokar asfalt) biće određen novi termin.

Ovo je samo jedna od akcija koju Oxigen klub planira u 2018. godini, planirane su kamp radionice, više trka za decu, kao i više termina za Besplatnu školu rolera u toku sezone.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije