Home  |  Sport  |  Takmičari KBS Naisus doneli u Niš 13 medalja sa Prvenstva Srbije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

23. 05. 2018.

Takmičari KBS Naisus doneli u Niš 13 medalja sa Prvenstva Srbije

Proteklog vikenda, na Novom Beogradu, u sportskoj hali "Vizura" održano je Prvenstvo Srbije na kome su takmičari KBS Naisus osvojili 13 medalja u konkurenciji preko 250 takmičara iz 27 klubova (od čega je nešto preko 30 takmičara učestvovalo na Paraprvenstvu Srbije).

Tim KBS Naisus činili su: Jelena Stevanović - 1 zlatna i 1 srebrna medalja, Vuk Cvetanović - 1 zlatna i 1 bronzana medalja, Đorđe Petković - 1 zlatna medalja, Nebojša Anđelković - 2 bronzane medalje, Uroš Mitrović - 1 srebrna i 1 bronzana medalja, Stevan Ivković - 2 zlatne medalje, Kristina Petrović - 2 zlatne medalje.

 Osvajači odličja su zadovoljni zbog uspeha koji su postigli.Tako Stevan Ivković ističe da mu pored sreće ostaje i žal za još nekim zlatnim odličjem u diciplinama koje je Tehnička komisija izbacila.

 
 "Nadam se da je to samo trenutna situacija jer šarenolikost tekvondo sporta me je i privukla u prvom momentu, a bio sam oduševljen činjenicom da mogu i da se takmičim u tim disciplinama. I ne mogu da ne pomenem da mi je u pripremi, pored rada na treninzima, pomoglo i učešće na takmičenjima u organizaciji našeg kluba a to je Liga Grada Niša" - ističe  Stevan, osvajač dva zlatna odličja.

Kristina Petrović, je takođe veoma srećna jer je,uspela da i pored obaveza oko jednogodišnje ćerkice, dolazi na treninge pa i ode na takmičenje.
 
"Presrećna sam što se trud i rad isplatio, a posebno što je prošlo par godina od mog poslednjeg takmičenja. Iako sam dala sve od sebe, nisam se nadala ovako velikom uspehu. Naročito usled činjenice da sam morala da se dodatno skoncetrišem jer su mi misli sve vreme preokupirane mojom devojčicom" -kaže Kristina, dvostruka prvakinja Srbije.
 

Ono što očekuje Klub u narednom periodu jeste Asteriks KUP (26.maja), koje je preraslo u jedno od najkvalitetnijih takmičenja ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Takođe, a u zavisnosti od mogućnosti, učešće će uzeti i na takmičenjima u Austriji na Otvorenom prvenstvu prvih dana juna kao i u Bugarskoj  na Kondor Openu sredinom juna. Mogućnosti su svedene na minimum, pošto ove godine od budžetskih sredstava Grada Niša, Klub neće dobiti ništa, bez obzira na sve uspehe i aktivnosti koje postiže.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije