Home  |  Sport  |  KBS Naisus osvojio prvo mesto u ekipnom plasmanu za 2020
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

13. 10. 2020.

Autor: Jelena Jocić Izvor: City radio

KBS Naisus osvojio prvo mesto u ekipnom plasmanu za 2020

Klub borilačkih sportova Naisus osvojio je 56 odličja na ovogodišnjoj Tehničkoj ligi Grada Niša. Naisusu je pripalo prvo mesto u ekipnom plasmanu za 2020. godinu, kao i prvo mesto u ekipnom petogodišnjem plasmanu.

Na ovogodišnjoj Tehničkoj Ligi Grada Niša u oblasti tekvondoa ulčestvovalo je tri kluba: KBS Naisus, TK Ares i TK Dae Han sa oko 50 takmičara. Spotristi su se nadmetali u sledećim disciplinama: poligonu spretnosti, brzini, kombinaciji udaraca, formi i razbijanju.

Naisusu je medalje doneo podmladak kluba Nikolina Vasiljević – bronza, Helena Vasiljević – srebro, Aleksej Biočanin – zlato,Sofija Stamenković – zlato, Danica Bogdanović – srebro i 2 bronze, Pavle Kostić – 2 zlata i bronza, Uroš Stević – 2 srebra i bronza,Uroš Đurđević – srebro i 2 bronze,Danilo Mladenović – 2 srebra i bronza, Marko Varagić – srebro i 2 bronze, Dušan Milićević – srebro i 2 bronze, Jana Đurđević – zlato, srebro i bronza,Maša Trajković – 2 zlata i bronza, Anastasija Pištoljević – 3 zlata, Aleksa Momirović – zlato i 2 bronze, Vuk Trajković – 2 zlata i srebro, Teodor Mitić – 3 zlata, Luka Cvetković – 2 zlata i bronza, Natalija Tomašević – zlato i srebro, Mateja Stanković – 3 zlata, Tamara Rajković – 2 zlata, Jelena Stevanović – 3 zlata.

Da ovaj sport ne čini samo olimpijsko nadmetanje u borbama, pokazali su uglavnom najmlađi i to oni kojima je sportska karijera na samom početku, kažu u KBS Naisus.

U ekipnom takmičenju najbolje su se pokazali takmičari KBS Naissus-a koji su osvojili 27 zlatnih, 12 srebrnih i 17 bronzanih medalja, zatim TK Dae Han sa 13 zlatnih, 5 srebrnih i 3 bronzane i TK Ares 5 zlatnih, 9 srebrnih i 8 bronzanih. Podeljeni i pehari za prva tri mesta u sveukupnom plasmanu za prethodne godine (2016.-2020.) a plasman je isti: 1.KBS Naisus, 2.TK Dae Han i 3.TK Ares.

Takmičenja u tekvondu se u Nišu organizuju 5 godina za redom pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Niša.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage