Home  |  Sport  |  Lokalni sport  |  Turnir u basketu za kupovinu moderne opreme za OŠ „Kole Rašić“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalni sport

14. 12. 2016. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio, foto: JCI Niš

Turnir u basketu za kupovinu moderne opreme za OŠ „Kole Rašić“

Mlade Nišlije okupljene oko organizacije JCI žele da pomognu niškim školama u modernizaciji i osavremenjavanju. Tim povodom ovog vikenda organizuju novi turnir u basketu, a od prikupljenih sredstava nabaviće projektor, mikroskop i knjige za OŠ „Kole Rašić“.

 

Četvrti Humanitarni turnir „3 na 3“ u organizaciji JCI Niš održava se u subotu, 17. decembra, u sportskoj hali škole „Miroslav Antić“ u Nišu. Kao i ranijih godina, glavni cilj je unapređenje uslova školovanja na teritoriji Grada Niša.

„Ove godine prikupljamo donaciju za osnovnu školu „Kole Rašić“. Pomoći ćemo joj da bude u toku sa novim nastavnim trendovima, a to podrazumeva kupovinu projektora, platna za projektor, mikroskopa, novih knjiga za biblioteku, i drugih nastavnih sredstava. Za sve posetioce i igrače pripremljene su i propratne aktivnosti, kako bi se svi zabavili tokom turnira. Na ulazu će vas dočekati i kutija za dobrovoljni prilog, tako da svi prisutni mogu da prilože novac za školu, ali ulaznica može da bude i knjiga za školsku biblioteku“, kaže za City radio Stevan Đorđević, ispred JCI-a.

16 ekipa iz niških firmi, uglavnom iz IT sektora, ali i drugih, ukrstiće svoje lopte na terenu pred profesionalnim sudijama i publikom. Ekipe plaćanjem kotizacije od 5000 dinara daju svoj prilog donaciji. Pobednika očekuje pehar.

Humanitarni turnir „3 na 3“ održava se 17. decembra od 9 do 15 sati, u sportskoj hali škole „Miroslav Antić“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije

Najviše komentara