Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalni sport

27. 03. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Takmičar KBS Naisus prvi na beogradskom takmičenju

Najaktivniji takmičari KBS Naisus nastavljaju da nižu medalje i afirmišu sport kroz uspehe svog kluba. Nakon Otvorenog prvenstva Zrenjanina, Uroš Mitrović osvojio je 2 zlatne medalje, a KBS Naisus 1. mesto u ekipnom plasmanu na Lola Open.

Nakon uspeha u Zrenjaninu, KBS Naisus donosi u Niš i medalje sa beogradskog takmičenja Lola Open. Treći Lola Open okupio je takmičare iz Republike Srpske, Hrvatske i Slovenije. I pored različite vrste pritisaka od strane velikih klubova i manjka pomoći od saveza, ipak je odlučeno da se takmičenje održi. Posle uspeha u Zagrebu, Budimpešti i Zrenjaninu, Uroš Mitrović i na Lola Open ostvaruje uspeh te osvaja 2 zlatna odličja.

„Zadovoljan sam nastupom na ovom takmičenju, a još i više što su zadovoljni Nebojša Anđelković, kao moj trener, i Branislav Kuruca, kao osvajač svetske medalje. Nadam se da ću uspeh ponoviti i na državnom prvenstvu, koje će se održati 1. aprila u Prokuplju, što će predstavljati presedan u organizaciji Tehničkih prvenstava“, rekao je Uroš Mitrović, trostruki prvak Balkana.

KBS Naisus je u ekipnom plasmanu osvojio pehar za 1. mesto, ali imajući u vidu da se organizator povukao iz ekipnog plasmana, ustupajući mesto gostujućim ekipama.

„Ovo je prvi trofej ove godine za naš Klub i to u pravom momentu, imajući u vidu predstojeće Tehničko prvenstvo, koje će se održati narednog vikenda. Delimična zasluga za uspeh ide i učenju od korejskog majstora Yeong Beom Kang-a“, kazao je Nebojša Anđelković, prvi čovek KBS Naisus-a.

On dodaje da je u organizaciji Beogradskog tekvondo saveza i Ljubiše Rakića, kao generalnog sekretara, održan seminar tekvondo i hapkido veštine. Upravo neki od detalja delovali su pozitivno na Uroša, što postignut uspeh i dokazuje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije

Najviše komentara