Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Olimpijada

16. 07. 2012. Niš

Autor: Zorica Milenković Izvor: City radio

Oseti Olimpijski duh i pre Olimpijskih igara!

Gradjani Niša, Novog Sada, Kragujevca i Subotice pokušaće da pređu 2000 kilometara u borbi za vrednu nagradu za svoj grad. Uoči Olimpijskih igara takmičenje u biciklizmu i trčanju organizuje Telenor. Nadmetanje u Nišu traje danas i sutra od 9 do 21h u parku Čair.

U cilju promovisanja olimpijskih vrednosti ali i podsticanja na sportski duh i fer-plej, Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije, organizovao je akciju u kojoj će gradjani Niša, Novog Sada, Subotice i Kragujevca moći da pokažu svoje sposobnosti u biciklizmu i trčanju. 

Potrebno je da takmičari pređu što veći broj kilometara na postavljenim spravama, a pređena kilometraža svakog učesnika sabira se u zajednički gradski rezultat. Telenor će gradu koji bude imao najveću pređenu kilometražu obezbediti sredstva za unapređenje sportskih i rekreativnih kapaciteta.

Cilj je da takmičari u sva četiri grada zajedno pređu 2000 kilometara i time simbolično savladaju okvirnu udaljenost od Srbije do Londona.

Dok prvi olimpijci Srbije ne počnu takmičenje, građani Niša moći će da provere koliko je zaista teško ostvariti dobar rezultat i to u dve olimpijske discipline – biciklizmu i trčanju.

O svim informacijama vezanim za takmičenje ali i rekorde, svi potencijalni takmičari mogu se raspitati na licu mesta preuzimanjem QR koda koji vodi na sajt Trivia (www.trivia.rs) koji nudi informacije o tim sportovima.

Do Olimpijskih igra u Londonu deli nas još samo 10 dana. Srbiju će predstavljati 115 takmičara u 15 sportova.

Kompanija Telenor je i drugi ciklus zaredom generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije