Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 12. 2016. Niš

Autor: Ivana Petrović Izvor: City radio

"Banka dobročinstva" za Marinu stigla u Pobedinu

Borba Marine Adamović da dobije svojevrsno sklonište u Pobedinoj ulici u centru Niša, kako bi mogla da i dalje sakuplja humanitarnu pomoć za lečenje obolele dece i mladih, danas je, prema svemu sudeći dobila pozitivan epilog.

Kako je na svom Fejsbuk profilu Marina objavila danas, pokretni objekat od stakla nazvan Banka dobročinstva, postavljen je u Pobedinoj ulici. Nacrt za objekat uradio je poznati niški arhitekta Ivan Redi a o svom trošku su ga izradile dve firme iz Niša i jedna iz Kraljeva.

Marina se molbom za ovakvo sklonište obraćala Gradu ali je usled zakonskih prepreka bila odbijana. Nakon što je, prilikom boravka Vlade Srbije u Nišu primio premijer, opština Medijana je preuzela na sebe postavljanje ovog objekta.

Marina Adamović je Nišlijama poznata, pošto već nekoliko godina unazad, iako je i sama bolesna i osoba sa invaliditetom, svakodnevno sakuplja humanitarnu pomoć za decu i mlade obolele od najtežih bolesti.

Nema sumnje da će joj ovaj zaklon pomoći u misiji za koju se sama opredelila, pošto je, kako je više puta do sada naglašavala, to za nju najbolji lek.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

08.12.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 15:32

Bravo

Nije Pobedina već Obrenovićeva ul. ccc

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije