Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: Južne vesti, City radio

Nova licitacija za stanove i lokale

U velikoj sali Skupštine grada Niša 24. jula biće održana nova licitacija na kojoj će biti ponuđeni stanovi i lokali koje Grad nije uspeo da proda na prvoj.

Od 15 objekata ponuđenih na prvoj javnoj licitaciji koja je održana aprila, prodata su dva lokala i dva stana. Grad je raspisao novi poziv za prodaju a početne cene lokala i stanova ostale su iste.

Osim preostalih stanova, lokala, kako prenosi portal "Južne vesti", na prodaju su i dve kuće koje nisu bile na prvom javnom nadmetanju. Lokali koji nisu prodati nalaze se uglavnom u samom centru Niša, među kojima je i prostor na kome se do nedavno nalazila apoteka  „Higija“, a jedna od kuća nalazi se u ulici Vožda Karađorđa, druga u Božidarčevoj ulici.

Najskuplji lokal je koji će se ponovo naći na javnom nadmetanju  je prostor nekadašne apoteke „Higija“, čija je početna cena preko milion evra.

Podsećamo, gradska vlast odlučila je da ove godine rasproda veliki broj lokala, zgrada, i stanova u centru Niša. Ipak, na prvom javnom nadmetanju od 15 ponuđenih lokala i stanova, prodata su samo četiri.

Nove vlasnike dobio je lokal u Obrenovićevoj ulici po ceni od 9.200 evra, takođe u istoj ulici prodat je još jedan lokal za oko 180.000 evra. Prodat je i stan u Sremskoj ulici za 25.000 evra, i jedan u Voždovoj za 5.750 evra.

Nova licitacija, zakazana je za 24. jul u velikoj sali Skupštine grada Niša.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije