Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Društvo

15. 05. 2017. Niš

Izvor: NGO Balkanrock

Pomozimo mladoj mami da se vrati svojoj bebi

Miljani Ristić Stanković, mladoj mami četvoromesečne bebe Vukašina, dijagnostifikovana je akutna mijeloblastna leukemija samo par meseci nakon porođaja. Prva faza lečenja, koja uključuje agresivnu hemoterapiju, je započeta u Srbiji. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu.

Povodom toga, Udruženje građana Balkanrock iz Niša, u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom, organizuje veliki humanitarni koncert pomoći ovoj mladoj majci heroju. Koncert je zakazan za 20. maj u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini, a nastupiće puno sjajnih rock sastava.

ABS https://www.facebook.com/abs.rockband, Bunker https://www.facebook.com/Bunker-1721949291382592/, Opposite Way https://www.facebook.com/OppositeWayRock/, Dok7 https://www.facebook.com/Dok7punx/.

Ulaz na koncert je 200 dinara, a ko želi, može i više donirati. Kutija za priloge biće postavljena na ulazu u koncertni prostor.

Iste večeri se održava i manifestacija Noć Muzeja, te vas pozivamo da obiđete i rock izložbu koju smo pripremili za vas. Info na http://www.nocmuzeja.rs/2017/Humanitarna-izlozba-Niska-rok-scena-sezdesetih.

Spasavanje zivota ove mlade majke u ovom trenutku u potpunosti zavisi od naših donacija. Iznos od 50.000 evra će biti dovoljan da se pokriju početni medicinski troškovi lečenja i transport, međutim, sa cenom operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu iznos može dostići i sumu od 150.000 evra.

Pored borbe za život, Miljana se bori i sa vremenom koje je od krucijalne važnosti. Mole se svi ljudi, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj mladoj ženi u njenoj borbi, kako bi se što pre vratila svojoj bebi i porodici!

Sve informacije o dinarskim i deviznim računima imate na sajtu: http://www.pomozimo-miljani.com/. Koncert pomažu: Studentski Kulturni Centar NišSportsko Udruzenje TvrdjavaFatCat Studio.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije