Home  |  Vesti  |  Društvo  |  "Stanari" pozivaju na proteste zbog struje i nebezbednosti u Gradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Društvo

25. 12. 2017. Niš

Autor: I.P. Izvor: Južne vesti, City radio

"Stanari" pozivaju na proteste zbog struje i nebezbednosti u Gradu

Udruženi pokret slobodnih stanara poziva građane Niša na trodnevna okupljanja. Za ponedeljak, 25.decembar najavljena je tribina, 26.decembra protest ispred Elektrodistribucije a dan kasnije, ispred Gradske kuće u Nišu.

Kako "stanari" najavljuju u objavama na društvenim mrežama, na tribini koja će se održati u ponedeljak, 25.12., u mesnoj kancelariji Božidar Adžija od 18 sati, govoriće se o izveštaju sa sastanka koji je ovo udruženje imalo sa predstavnicima EPS-a, a u vezi brojnih nezakonitosti, koje su uočene, pre svega u vezi nelegalnih isključenja.

Sledećeg dana u utorak, 26.12.,  u 13 sati, UPSS poziva građane na mirno okupljanje ispred zgrade Elektroprivrede u Zetskoj ulici, gde će, prema izjavi čelnika ovog udruženja Saše Kostića za Južne vesti izvesti performans simboličnog "zatvaranja" ovog preduzeća, koje, prema njihovom mišljenju, ne mari za rešavanje problema nezakonitih isključenja građana sa mreže i ne radi u njihovom interesu.

Osim problema sa strujom, "udruženi stanari" ove nedelje žele da skrenu pažnju i na pitanje bezbednosti građana, inspirisani učestalim paljevinama automobila u gradu, pa pozivaju da se građani ponovo okupe i u vezi toga, na protestu ispred Gradske kuće, u četvrtak, 27.12., u 18 sati.

Udruženi pokret slobodnih stanara je svoje delovanje počelo okupljanjima i protestnim šetnjama zbog problema sa Toplanom a nedavno su se iz "podrumčeta" u Branka Krsmanovića, preselili u lokal 52, u poslovnom centru Zona III.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage