Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Društvo

07. 06. 2018.

Niške mame inicirale akciju za pomoć Porodilištu

Na inicijativu mama – članica Facebook grupe „Ćaskalište za mame iz Niša“, Udruženje „Porodična filharmonija“ pokrenulo je akciju prikupljanja benkica, švedskih i tetra pelena za Porodilište Kliničkog centra Niš.

Mame su želele da obnove odeću za bebe, jer je postojeća pohabana i dotrajala. Iako postoji još stvari koje treba poboljšati, mame su rešile da se same organizuju i počnu od osnovnih stvari koje su prve i neophodne.

Potrebno je da donirane stvari budu bez fleka i oštećenja. Mogu biti i polovne i nove stvari, ne nužno samo bele boje, ali je važno da mogu biti oprane na 90 stepeni, odnosno da se „iskuvaju“, kako bi bile higijenski ispravne.
Radi lakšeg i bržeg prikupljanja donacija, udruženje poziva pravna lica i preduzetnike da se uključe u akciju i postanu zvanični partneri u prikupljanju ovih neophodnih stvari za novorođenčad. Trenutni punktovi za prikupljanje nalaze se na sledećim lokacijama:

Turistička agencija Galileo Tours ul. Nikole Pašića 35
Kafe rodjendaonica Vitez Templar ul. Studenička BB
NiIzlog, ul. Vojvode Mišića 46
ZONA 1 @exclusivesecondhandshop Zona 1 sa zadnje strane, lok. 13 (kutija u pripremi)
DUVANIŠTE English for you - škola engleskog, ul. Majakovskog 38 (kutija u pripremi)

Zainteresovani se mogu javiti putem inboks-a na zvaničnoj Facebook stranici Udruženja “Porodična filharmonija” ili mejlom na: office@porodicnafilharmonija.org . Trenutno je potrebno napraviti punktove u sledećim delovima grada: Čalije, Trošarina, Park Svetog Save, Staro groblje, Bubanj, Kičevo, NR Jović/Branko Bjegović, Pantelej, Niška Banja. Post na stranici se svakodnevno ažurira, tako da je moguće pratiti sve nove lokacije.

Akcija traje do 18. juna, nakon toga će biti objavljena informacija o prikupljenim sredstvima, a ista će biti donirana u najkraćem roku Porodilištu.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije