Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ekonomija

16. 11. 2016. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Pomoć budućim preduzetnicima

„Konferencija@Niš“, posvećena podsticanju samozapošljavanja na jugu Srbije, održava se u subotu, 19. novembra, od 11 sati u zgradi Univerziteta u Nišu. Mladi koji žele da pokrenu samostalni posao uz pomoć savremenih tehnologija moći će da od uspešnih preduzetnika dobiju korisne savete, i čuju sa čime se sve mogu susreti na putu do ostvarenja profesionalnih ciljeva.

Tema konferencije, koja se u petak održava u zgradi Banovine, je IT preduzeništvo, a događaj je namenjen kako ljudima iz IT struke tako i ljudima iz ostalih struka koji žele da pokrenu samostalni posao uz pomoć savremenih tehnologija i novih načina finasiranja putem interneta.

JCI Niš u svoj grad kao predavače dovodi uspešne preduzetnike iz različitih struka, advokate, inženjere ekologije i životne sredine, i druge čija poslovna pozadina i nije u IT struci, što je vrlo zanimljivo.

„Na konferenciji će predavači govoriti o tome kako su došli do ideje, kako su je zahvaljujući internetu sproveli u delo i sa čime su se sve susreli na putu ka uspehu. Okupljeni će imati prilike da čuju kako je moguće istovremeno rešiti neki problem u društvu, pristupiti globalnom tržištu i izgraditi uspešnu karijeru – a sve to, živeći u Srbiji“, rekao je za City radio Stevan Đorđević, ispred JCI.

Predavači će ponuditi primere dobre prakse i savete o pokretanju startup-a, uz tehnička objašnjenja i detalje o mogućim načinima finansiranja. Svoje iskustvo će sa učesnicima podeliti kreatori poznatih aplikacija i predstavnici startup-ova (IT firmi) Neopix, VetCloud, Nordeus, Frame, LegalTrack, Buscador.

Organizator ovog događaja, JCI Niš – Komora mladih i aktivnih građana Niša, svojim edukativnim projektima, više godina za redom pruža oslonac razvoju preduzetničkog duha u Nišu i okolini.

Prisustvo Konferenciji se ne naplaćuje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije