Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ekonomija

26. 04. 2017. Niš

Izvor: GO Pantelej

Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 u hali Čair

Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017, koji će okupiti brojne privrednike i preduzetnike iz Niša i šire okoline, održaće se u hali Sportskog centra Čair, od četvrtka 25. do subote 27. maja. Organizator Sajma je Gradska opština Pantelej.

Organizacioni odbor Sajma preduzetništva NIŠSPRED 2017. Poslao je na adrese privrednika i preduzetnika Niša i šire okoline, više od 5 000 pozivnih pisama za učešće u izložbenom delu sajamske manifestacije, saopštavaju iz Gradske opštine Pantelej.

Istovremeno, oni podsećaju da je NIŠSPRED 2017. orijentisan na mikro, mala i srednja preduzeća, preduzetničke i zanatske radnje, i sve one, koji po svojoj privredno-ekonomskoj snazi, nisu u mogućnosti da učestvuju na sajmovima okupiranim velikim privrednim subjektima i krupnim kapitalom.

Gradska opština Pantelej prihvatila se uloge domaćina, vodeći se idejom da privrednicima iz Niša i okoline, pruži mogućnost širenja poslovnog prostora, otvaranja novih tržišta i ostvarenja novih kontakata.

Grad Niš, pokrovitelj sajma, omogućio je održavanje sajma u hali Sportskog centra Čair, od četvrtka 25. do subote 27.maja. Time je privrednicima iz Niša i okoline omogućeno učešće na sajmu, bez troškova puta i smeštaja, što ume biti izuzetan teret kod učešća na sajmovima u drugim sredinama.

Organizacioni odbor pozvao je privrednike da pravovremenom prijavom i rezervacijom izlagačkog prostora iskoriste povoljnu politiku cena, dodatno poboljšanom produženjem roka uplate sa popustom od 20% do 28.aprila. Osoblje angažovano na komunikaciji sa izlagačima, biće dostupno svim danima, izuzev ponedeljka 1. maja. 

Svi zainteresovani mogu prisustvovati prezentaciji Sajma u petak 28. aprila od 13 sati, u prostorijama Gradske opštine Pantelej.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije